Agentia Ta Imobiliara!

Casa cu 4 camere Popesti, Cluj, ID V1986712

216,650 € Negociabil

Vanzare casa cu 4 camere in zona Popesti, cu suprafata utila de 187 mp, teren 564 mp, 3 bai, 1 balcon, 1 terasa - ID V1986712

Cu o locație pitorească și o arhitectură modernă, această casă individuală îmbină confortul cu eleganța într-un cadru de vis.
Situată într-un ansamblu rezidențial nou de case individuale, casa se bucură de un teren drept de 564 mp și o suprafață construită desfasurată de 187,07 mp, oferind un mediu prielnic pentru viața de familie.

La parter, veți găsi o zonă generoasă de zi, inclusiv un living spațios, o bucătărie modernă, o cameră/birou, o baie și un spațiu de depozitare pentru alimente.
Accesul spre etaj se face printr-un hol elegant, iar aici vă așteaptă trei dormitoare confortabile, două băi și un dressing în dormitorul matrimonial.

Pentru confortul dumneavoastră, casa beneficiază de numeroase facilități, printre care se numără încălzirea în pardoseală, un garaj spațios de 25 mp, terasă mare și balcon pe întreaga lungime a casei.
De asemenea, casa dispune de utilități asigurate la nivel de bransamente: apă, gaz, curent, canalizare și fibră optică.

Eficiența energetică este o prioritate, astfel că casa este izolată corespunzător și beneficiază de tâmplărie de ultimă generație, asigurând un confort termic optim și economii la facturile de utilități.
Cu o panoramă superbă și o atenție deosebită la detalii, această casă reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută un cămin confortabil și elegant într-o zonă liniștită, dar aproape de centrul orașului.

  Programeaza o vizita!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Finisaje: Semifinisat

● Centrala termica
● Incalzire prin pardoseala

Specificatii casa

Popesti
Zona

4
Camere

187 mp
Suprafata utila

564 mp
Suprafata teren

3
Bai

1
Balcon

1
Terasa

Garaj
Da,

Constructie noua
Da

Locatii recomandate

Bun venit in Cluj-Napoca, inima Transilvaniei!

x

y