Agentia Ta Imobiliara!

Agentia Imobiliara Tara Cluj-Napoca

                                                               BINE  ATI  VENIT  !

TARA IMOBILIARE  va oferă Consultanta Imobiliara Gratuita. Oferim clientilor nostri servicii de inalta calitate si deplina siguranta a tranzactiilor imobiliare. Cu o experienta de peste 18 ani in activitatea de intermediere si consultanta,  ne-am castigat reputatia de a fi printre cele mai specializate companii din industria serviciilor imobiliare din Cluj Napoca.                     

TARA IMOBILIARE va pune la dispozitie servicii specializate de intermediere a tranzacţiilor de Vanzare, Cumparare, Închiriere, Schimb Imobiliar, Administrare de Imobile, Intocmirea tuturor Documentaţiilor necesare obţinerii Avizelor si a Autorizaţiei de Construire pentru Proiecte Civile si Industriale. Va punem la dispozitie un vast portofoliu de oportunitati imobiliare din Cluj Napoca pentru toate segmentele de necesitati: vanzare apartamente, vanzare garsoniere, vanzare case si vile, vanzare birouri, vanzare spatii comerciale, vanzare hale industriale, vanzare cabane, vanzare pensiuni, vanzare terenuri.            

Investim timp si resurse pentru identificarea si realizarea obiectivului comun. Solutiile oferite vor fi totdeauna transparente si in conformitate cu obiectivul si necesitatile Dvs. Consilierii nostri sunt pregatiti sa va sprijine pe tot parcursul tranzactiei imobiliare in care veti fi angrenat. Calitatea serviciilor oferite clientilor nostrii deosebesc prin excelenta Agenţia Imobiliara TARA conferindu-va confort si siguranta atat in calitate de Cumparator, Vanzator cat si in calitate de Locator.
      
TARA IMOBILIARE  înseamnă dinamism, echilibru, stabilitate, echipa dedicata si competenta. La dispozitia Dvs., pentru indeplinirea obiectivului comun: intermedierea imobiliara la standarde de excelenta.

                                                      Permiteti-mi sa va asigur deplina mea consideratie!

                                                                                                                          Dana Bojan - CEO TARA IMOBILIARE  Contacteaza-ne pentru detalii:

Bun venit in Cluj-Napoca, inima Transilvaniei!

x

y