Termeni Si Conditii Tara Imobiliare

                                                      TERMENI  SI  CONDITII

TARA  IMOBILIARE  detine marci inregistrate si drept de autor pentru intreg continutul original al site-ului. Folosirea neautorizata a acestuia cade sub incidenta legilor relevante. Utilizarea si reproducerea totala sau partiala a continutului site-ului se poate face doar in baza unui acord prealabil obtinut in scris. Va apreciem corectitudinea si responsabilitatea.

TARA  IMOBILIARE respecta in totalitate confidentialitatea datelor. Toate ofertele prezentate pe site-ul oficial TARA IMOBILIARE au caracter informativ. Cumparatorii si Vanzatorii au deplina libertate de a-si negocia direct intre ei pretul imobilelor tranzactionate,  in prezenta si beneficiind de sprijinul unui Consilier Imobiliar.

Responsabilitatea veridicitatii informatiilor furnizate de catre Proprietari la momentul inceperii promovarii imobilelor pe site-ul TARA IMOBILIARE apartine  in intregime acestora, TARA IMOBILIARE  nu isi asuma  raspunderea pentru inadvertenta acestora. In momentul intermedierii unui imobil promovat pe site, TARA IMOBILIARE  isi rezerva dreptul de a avea acces nelimitat la toate documentele care atesta calitatea de proprietar a vanzatorului. Asiguram astfel partilor implicate o totala siguranta si transparenta a tranzactiei imobiliare.

TARA IMOBILIARE poate revizui periodic termenii si conditiile de utilizare. Utilizarea acestui site presupune o acceptare din partea dvs a acestor termeni si conditii. Simpla navigare pe paginile site-ului nu produce nici o obligatie din parte Dvs. insa utilizarea acestuia presupune  acceptarea acestor conditii si devine o obligatie legala de a respecta  conditiile mai sus inserate.

Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre TARA IMOBILIARE accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare/fraudare,  fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane/internationale in vigoare.

www.TARA-IMOBILIARE.ro este proprietate exclusiva a SC Agentia Imobiliara Tara SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, str. Regele Ferdinand, nr. 29, Ap.7, CLUJ.


TARA IMOBILIARE - TOATE DREPTURILE REZERVATE

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Nume:

E-mail:

Telefon:

Mesaj:

Bun venit in Cluj-Napoca, inima Transilvaniei!

Contact:

Mobil:
0727 646 141
0757 557 221


Tel/Fax:
0264 450 076

office@tara-imobiliare.ro

x

y