Agentia Ta Imobiliara!

Cariere Tara Imobiliare


VINO IN ECHIPA TARA


TARA  IMOBILIARE  este în continuă dezvoltare. Te invitam sa te alaturi unei echipe care exceleaza in intermediere. O echipa la curent cu tot ce se intampla in piata imobiliara, compusa din consilieri imobiliari talentaţi, oameni ce corespund standardelor înalte pe care dorim să le promovăm. Ne-am dobandit reputatia de a fi o companie de încredere cu experienta pe piata imobiliara din Cluj-Napoca.

Prin apropierea sincera si naturala fata de nevoile clientilor stabilim o relatie bazata pe incredere si respect reciproc. Vrem sa avem doar clienti multumiti si recomandari calduroase din partea acestora. Satisfactia profesionala si perfectionarea se obtin din depasirea propriilor limite. Multumirea clientilor este consecinta fireasca a calitatii seviciilor oferite fiecaruia in parte.

In activitatea de intermediere cel mai important aspect il reprezinta capacitatea de a intelege cat mai profund ceea ce isi doreste clientul. Fiind un demers important pentru client, rolul consilierului imobiliar este de a aduce simplitate si transparenta conferind Clientilor, pe parcursul intermedierii, confortul colaborarii cu un profesionist.

Reusita in cariera aduce cu ea increderea in fortele proprii, siguranta, putere, respect de sine si independenta financiara; se bazeaza pe recunoasterea meritelor personale si a meritelor echipei. Totul vine din ambitie, motivatie, dorinta de a obtine rezultate. Succesul este consecinta fireasca a dedicarii complete; onoreaza si obliga la autodepasire.

Ne respectăm clienţii, ne respectăm între noi, respectăm profesioniştii. Daca împărtăşeşti aceste păreri si dacă ai experienţă anterioară în domeniul imobiliar vei fi într-o poziţie avantajată. Dacă eşti o persoană ambiţioasa, perseverentă, inteligentă şi ai absolvit sau esti in curs de a absolvi o facultate, dacă ai o atitudine profesionistă în privinţa slujbelor şi carierelor în general, acum ai ocazia să dobândeşti calificarea necesară şi să devii un specialist de succes în domeniu.Ne asiguram ca primim in echipa cei mai potriviti oameni pentru activitatea pe care urmeaza sa o desfasoare, le dam resursele si pregatirea de care au nevoie si mai ales, le dam libertate de actiune si incredere. Abordarea prietenoasa si deschisa, profesionalismul, initiativa si orientarea spre client sunt principalele valori dupa care ne ghidam.

Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, ai energie si vrei sa inveti cea mai grea si mai frumoasa  meserie in vanzari, te asteptam la TARA. Munca in imobiliare este in egala masura captivanta si plina de provocari, oferind oportunitati de specializare si dezvoltare profesionala.Cata vreme vrei sa castigi, stii despre tine ca esti un profesionist si nu faci rabat de la reguli, cata vreme te dedici complet in ceea ce faci, te asteptam si iti vom oferi sprijinul nostru. Conditiile vor fi reciproc avantajoase.


Asteptam CV-ul tau pe cariere@tara-imobiliare.ro  Verifica posturile disponibile!

Bun venit in Cluj-Napoca, inima Transilvaniei!

x

y