Agentia Ta Imobiliara!

Casa cu 4 camere Gilau, Cluj, ID V1760491

320,000 € Negociabil

Vanzare casa cu 4 camere in zona Gilau, etaj intermediar, cu suprafata utila de 140 mp, teren 730 mp, 2 bai - ID V1760491

Va propunem spre vanzare o casa smart complet utilata pentru vanzare
Suprafata utila de 140 mp si un teren generos de 730 mp, complet renovata in 2020 reprezinta o oaza de confort.
Situata intr-o zona centrala si retrasa, aproape de drumul principal, beneficiati de intimitate, fara a renunta la accesibilitatea facilitatilor din jur.

La demisol, veti gasi o pivnita spatioasa.
Parterul va intampina cu un living generos si luminos, conectat la o terasa de 13mp.
Bucataria complet utilata si debaraua ofera spatiu suficient pentru gatit si depozitare, iar baia eleganta completeaza acest nivel.

Etajul este compus din trei camere (in momentul de fata una din camere este folosita pe post de dressing), o baie si hol, fiecare (cu exceptia baii) avand acces la balcon

In curte, veti descoperi un spatiu verde impodobit cu tuia, pomi si arbusti fructiferi care va vor incanta simturile in fiecare sezon. Piatra de pavaj de la StarStone, model Traverstone, in culoarea travertin, adauga o nota de rafinament si durabilitate.

Un foisor de 12 mp, complet mobilat cu o canapea mare de exterior si confortabila, va asteapta sa va relaxati si sa petreceti timp de calitate alaturi de familie si prieteni.
Foisorul este dotat cu un sistem de sonorizare surround performant.

Aceasta proprietate vine cu doua sisteme fotovoltaice de 7.5kw fiecare (deci 15kw in total), unul On-Grid Growatt si unul Hybrid Huawei.
Cu aceste sisteme, veti beneficia de energie regenerabila si de un consum eficient inclusiv iarna datorita puterii marite.
Sistemul Huawei poate functiona chiar si in cazul unei pene de curent, asigurandu-va confortul si continuitatea necesare in viata de zi cu zi. In plus, exista posibilitatea de a incheia un contract de prosumator pentru o putere de pana la 6 kW.

Proprietatea dispune de un garaj inchis pentru o masina si un garaj acoperit cu structura din lemn pentru doua masini, dotat cu o statie de incarcare de 7 kW pentru vehiculele electrice..

In ceea ce priveste confortul termic, aceasta casa se remarca prin izolarea excelenta, beneficiind de polistiren EPS 100 de 13 cm si tamplarie PVC cu 7 camere si 3 sticle, tamplaria fiind etansata cu benzi de etanjare atat pe interior cat si pe exterior, asigurandu-va eficienta energetica si protectie termica optima.
Centrala termica pe gaz Ariston One 30 si sistemul inteligent de distributie a incalzirii de la Honeywell, cu termostate in fiecare camera, va permit sa reglati temperatura individual in fiecare incapere, economisind astfel energie si bani.
De asemenea beneficiati de incalzire electrica in pardoseala, pentru un confort sporit.

In materie de iluminare, becurile Philips Hue RGBA, precum si spoturile si benzile LED controlabile din telefonul mobil sau de pe platforma Alexa, va permit sa creati atmosfera dorita in fiecare moment al zilei.
Iluminarea inteligenta poate imita prezenta in casa si, odata cu caderea serii, in caz ca nu se afla nimeni acasa, puteti seta diverse lumini sa se aprinda si sa se stinga automat la intervale de timp pentru a imita prezenta in casa.

Pentru siguranta dumneavoastra si a familiei, casa este echipata cu un sistem de alarma in fiecare camera, avand posibilitatea de a incheia un contract de paza cu PPProtect.
Un sistem de supraveghere DVR cu 4 camere si posibilitatea de instalare a altor 4 camere va permite sa monitorizati proprietatea in timp real, chiar si de la distanta.
Pe langa sistemul DVR, mai exista si un sistem de supraveghere pe baterii audio-video de la Ring va ofera, de asemenea, posibilitatea de alarmare si comunicare in timp real.

In timpul verii toride sau al iernilor reci, veti aprecia aerul conditionat Daikin de 18.000 BTU de la parter si 9.000 BTU in dormitorul de la etaj.
Acestea pot fi controlate complet de pe telefonul mobil, oferindu-va confortul ideal in orice moment.
Sistemele de climatizare sunt foarte eficiente, consumul este surprinzator de redus, iar acestea va pot incalzi casa iarna folosind curentul produs din panourile fotovoltaice.

Cu un sistem de iluminare solar foarte puternic si uniform distribuit, curtea este mereu luminoasa si atragatoare. De asemenea, sistemul de iluminare ambientala Philips Hue, adauga un plus de eleganta si rafinament.

Proprietatea beneficiaza si de un sistem de irigatie automat, controlabil de pe telefonul mobil. Astfel, va veti putea mentine curtea mereu verde si frumoasa, fara efort suplimentar.

Intrarea in curte se realizeaza prin intermediul unei porti automate, oferindu-va siguranta si acces usor la proprietate.

Cu o casa smart, totul se afla la indemana dumneavoastra, controlabil de pe telefonul mobil.
Indiferent daca doriti sa ajustati temperatura din fiecare camera, sa activati aerul conditionat, sa controlati televizoarele, sistemul home cinema, statia de incarcare a masinii, invertoarele pentru panourile fotovoltaice, sistemul de irigatie, camerele video sau soneria audio-video, totul este la dispozitia dumneavoastra, oferindu-va confort si control absolut in locuinta dumneavoastra.

Aceasta proprietate reprezinta o oportunitate unica de a locui intr-o casa moderna, confortabila si inteligenta, gata sa va intampine cu toate facilitatile necesare pentru un stil de viata rafinat si confortabil.

  Programeaza o vizita!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Finisaje

● Centrala termica
● Parchet
● Gresie
● Faianta

Utilitati si dotari

● Internet
● Gaz
● Curent
● CATV
● Canalizare
● Apa
● Supraveghere video
● Transport in comun
● Iluminat stradal

Specificatii casa

Gilau
Zona

4
Camere

140 mp
Suprafata utila

730 mp
Suprafata teren

2
Bai

Garaj
Da,

Constructie noua
Da

Locatii recomandate

Casa Cu 4 Camere, Borhanci, Cluj-Napoca

Vanzare casa cu 4 camere in zona Borhanci, etaj intermediar, cu suprafata utila de 140 mp, teren 150 mp, 3 bai, 1 balcon - ID V1710875

320,000 €

Casa Cu 4 Camere, Feleacu, Cluj

Vanzare casa cu 4 camere in zona Feleacu, cu suprafata utila de 197 mp, teren 500 mp, 3 bai, 2 balcoane, 1 terasa - ID V1608666

320,000 €

Casa Cu 4 Camere, Buna Ziua, Cluj-Napoca

Vanzare casa cu 4 camere in zona Buna Ziua, cu suprafata utila de 110 mp, teren 100 mp, 2 bai, 1 balcon, 1 terasa - ID V1799427

320,000 €

Casa Cu 6 Camere, Dambul Rotund, Cluj-Napoca

Vanzare casa cu 6 camere in zona Dambul Rotund, etaj intermediar, cu suprafata utila de 190 mp, teren 240 mp, 3 bai, 1 balcon, 1 terasa - ID V1763414

319,000 €

Casa Cu 5 Camere, Buna Ziua, Cluj-Napoca

Vanzare casa cu 5 camere in zona Buna Ziua, etaj intermediar, cu suprafata utila de 250 mp, teren 508 mp, 3 bai, 1 balcon, 1 terasa - ID V282456

320,000 €

Casa Cu 4 Camere, Faget, Cluj-Napoca

Vanzare casa cu 4 camere in zona Faget, cu suprafata utila de 136 mp, teren 223 mp, 2 bai, 1 balcon - ID V727761

320,000 €

Bun venit in Cluj-Napoca, inima Transilvaniei!

x

y