Agentia Ta Imobiliara!

Spatiu 169mp Ultracentral, Cluj-Napoca, ID I2001021

5,000 € Negociabil

Inchiriere spatiu 169mp in zona Ultracentral, - ID I2001021

Va propunem spre inchiriere un spaţiu de birouri la etajul 1, intr-o vilă frumoasă, o locaţie liniştită şi convenabilă în inima Clujului.
La doar 5 minute de mers pe jos de staţia principală de autobuz şi tramvai şi la numai 10 minute de centrul oraşului Cluj.

Camera 1 (72 mp): zonă deschisă şi colaborativă cu 10 birouri şi 8 monitoare, perfectă pentru interacţiuni de echipă şi fluxuri de lucru agile.

Camera 2 (97 mp): 12 birouri, 12 monitoare şi o sală de întâlniri privată echipată cu încă 2 birouri suplimentare. Flexibilitatea de a găzdui încă 2-3 birouri la nevoie, 2 băi private

Pe langa spatiile mentionate, casa dispune de o zona comuna, la parter, unde puteti regasi un spatiu comun cu canapele, bar, masina de cafea si ceai plus o zona pentru a lua masa. Iarasi la subsol este o zona dedicata pentru sala de sport, sala de pingpong si dus.

Două spaţii exterioare - o curte în faţă şi una în spate, ofera un echilibru răcoritor între muncă şi relaxare. Ideal pentru întâlniri informale sau adunări relaxate.
Ambele sunt dotate cu canapele şi mese, oferind posibilitatea de a lucra şi de acolo.


Bucătărie complet utilată, 2 locuri de parcare (spatele casei).
Maşină de cafea şi ceai profesionale, private Gym
Facilităţi de duş, sală de ping-pong, zonă BBQ, aer condiţionat/Încălzire, internet de înaltă viteză, TV
Servicii de curăţenie incluse, produse gratuite de igienă.

Biroul dispune de un Community Manager dedicat, mereu la dispoziţia ta, asigurându-se că fiecare aspect al spaţiului de birouri contribuie la experienţa ta de lucru, se ocupă de nevoile tale şi facilitează conectarea în cadrul comunităţii.
La pretul afisat, se adauga TVA

  Programeaza o vizita!

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

Specificatii spatiu

Ultracentral
Zona

2
Camere

169 mp
Suprafata

Regim inaltime
NESPECIFICAT

Locatii recomandate

Bun venit in Cluj-Napoca, inima Transilvaniei!

x

y